De mooiste plekjes om te trouwen op Cyprus?

Bekijk accommodaties op Cyprus
De mooiste plekjes om te trouwen op Cyprus?

Steeds vaker kiezen stelletjes er voor om in het buitenland te trouwen. Op sommige paradijselijke oorden kun je er natuurlijk ook écht een sprookjeshuwelijk van maken. Cyprus, dat niet voor niets bekend staan als het eiland van de liefde, is voor veel mensen een droomlocatie om elkaar eeuwige trouw te beloven. Zonnig weer, de geboorteplaats van de Griekse Godin van de liefde Aphrodite en talloze prachtige trouwlocaties vormen samen de ingrediënten voor een perfecte bruiloft. Speciaal voor jou zetten we enkele van de mooiste plekjes om te trouwen op Cyprus op een rijtje! 

Protaras

Protaras is een rustige locatie aan de kust van het eiland. Het is een prachtige omgeving met aan de ene kant een ruige kustlijn van rotsen en aan de andere kant prachtige zandstranden. Je vindt er verschillende baaien, waar je uitstekend een openlucht ceremonie kunt houden. Ook zijn er verschillende (openlucht) restaurants en horeca gelegenheden te vinden, waar je eventueel ook een maaltijd kunt nuttigen met je gasten. Het uitzicht in Prot ras is adembenemend en wellicht is juist dat de reden dat veel mensen die op Cyprus trouwen ervoor kiezen om hier de plechtigheid te houden.

Limassol

Aan de zuidkust van het eiland ligt één van de grootste steden van Cyprus: Limassol. Ook hier vind je prachtige plekjes om te trouwen. Zo heeft de stad een idyllisch strand én talloze locaties waar je het trouwfeest kunt houden. Ook zijn er verschillende kerken en beschikt het stadje over twee havens, waar je fantastisch foto's kunt maken. Binnen Limassol heb je eigenlijk alles tot je beschikking voor een succesvolle bruiloft, waardoor je gedurende de dag niet continu hoeft te verplaatsen.

Ayia Napa

Ayia Napa biedt eigenlijk alles wat je kunt dromen voor een perfecte huwelijksdag: prachtige omgeving, de werkelijk waar betoverende stranden én er is een romantisch stadhuis waar je de plechtigheid kunt laten plaatsvinden. Deze plechtigheid kun je natuurlijk ook in de buitenlucht op één van de vele bijzondere locaties aan zee laten doorgaan. Ayia Napa kent ook een bruisend nachtleven, dus als je een feestje wil, ben je hier aan het juiste adres!

Paphos

Houd je meer van rust en stilte tijdens je huwelijksceremonie. Dan is Paphos een hele goede optie. Dit is een klein en rustig vissersdorpje aan de westkust van Cyprus. De tijd lijkt hier de laatste decennia te hebben stil gestaan maar dat maakt het dorp wellicht juist bij uitstek geschikt voor een unieke huwelijksceremonie in een prachtige originele omgeving!

Deel dit bericht

Ja? Is Cyprus jouw bestemming?
Bekijk accommodaties op Cyprus